WORKSHOPS

Wil jij het liefste gewoon een middag samen zitten zodat je snel aan de slag kunt met een specifiek onderdeel van jouw marketing strategie? Dan zijn onze workshops iets voor jou! Deze geven we in house, of gezellig op een andere locatie. Dit bepalen we in overleg.  Wij bieden workshops met een focus op identiteit, social media, vindbaarheid of email-marketing.

WAT GEBEURT ER TIJDENS ZO EEN WORKSHOP?

We zitten een dagdeel samen waarin we met jou (en eventueel je collega's) aan de slag gaan.
Van tevoren bespreken we jouw doelen, zodat we onze inhoud & opdrachten op jouw bedrijf afstemmen. Zo zorgen we dat jou leren wat je nodig hebt en de juiste opdrachten meenemen waarmee je aan de slag kunt.


WELKE WORKSHOPS ZIJN MOGELIJK & WAT HOUDT HET IN?

Wij bieden workshops aan voor de volgende onderwerpen:

  • Identiteit: Het doel van de workshop is om de identiteit van jouw bedrijf in kaart te brengen. Dit doen we door middel van een aantal oefeningen, waarin jij zelf aan de slag gaat met identiteit.
  • Social Media: Hierbij kun je kiezen op welk kanaal je wilt inzoomen en wat je wilt bereiken. we kunnen focussen op organische groei, adverteren, interactie, content en meer! Op basis van een intake gesprek met jou stellen wij de worksop samen.
  • Vindbaarheid: Wil jij beter gevonden worden? In deze workshop gaan we in op vindbaarheid: Van SEO tot social media bereik, we helpen je graag. Na deze workshop kun je zelf aan de slag om de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.
  • E-mailmarketing: Wil jij ook graag jouw klanten bereiken met een e-mail marketing campagne? Of ben je benieuwd wat we kunnen doen om jouw resultaten te verbeteren?

We gaan graag met je aan de slag in onze workshop!

Interesse? Laat het ons weten via mail of ons contactformulier.