SOCIAL MEDIA

Bijna alle bedrijven zijn tegenwoordig wel aanwezig op social media. Maar het wordt lang niet altijd effectief gebruikt. Wij helpen je graag met het opzetten of optimaliseren van je social media kanalen. Ook hier vormt de identiteit van jouw bedrijf de basis voor je social media strategie.

Benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Het begint met het kiezen van de juiste social media kanalen: Van LinkedIn en Instagram tot Facebook, Twitter, Snapchat, YouTube, TikTok en meer. Het is belangrijk om de juiste kanalen te kiezen. De social media kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt, maar ook die passen bij de doelen en identiteit van jouw bedrijf.

Als je het account hebt, dan begint het pas echt: Wat ga je ermee doen en hoe zet je het in? Social media kan veel voordelen hebben, mits je het op de juiste manier inzet. Wij helpen je mee jouw kanalen te groeien, te optimaliseren. Zodat jij of je team er daarna zelf mee aan de slag kunt. Of zodat je het kunt uitbesteden. Met onze hulp heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, de strategie die bij jou past en hoe je jouw bereik laat groeien. 

Wij kijken met je mee naar het totaalplaatje. Hoe jij alles uit jouw social media kanalen kunt halen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Contentstrategie (Wat plaats ik? En plaats ik op elk kanaal iets anders?) 
  • Bereik (Hoe zorg ik ervoor dat mijn content gezien wordt en hoe zorg ik voor interactie)
  • Groei (Hoe krijg ik meer volgers)
  • Analyse (Wie zijn mijn volgers? Welke content werkt het beste?)