OVER ONS

Morse Digital helpt bedrijven met het opzetten & verbeteren van hun online strategie & marketing. Wij geloven beiden in een persoonlijke aanpak. We zullen daarom eerst iets over onszelf vertellen voordat we over Morse Digital verder gaan :).

MORSE DIGITAL: WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Yvonne en Carola: Een consultancy duo uit Limburg, gespecialiseerd in online strategie en alles wat daarbij komt kijken. We vormen een krachtig team door onze verschillende expertises en karakter. We hebben meer dan 8 jaar ervaring in online communicatie, projectmanagement, UX design, website advies, marketing, social media, content management en het analyseren van data.

Onze eerste ontmoeting was bij een gezamenlijke werkgever. In het begin hadden we niet veel met elkaar te maken, maar toen de samenwerking eenmaal van start ging begon het te spetteren. We besloten daarom om onze samenwerking uit te breiden. we worden meer dan eens een ‘dynamisch duo’ genoemd. Met onze energie en passie voor online communicatie helpen we graag jouw bedrijf verder!

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@morse-digital.nl.

 

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

  • Creativiteit.
  • Werken met passie. Het vormgeven van je online strategie is léuk.
  • Feedback geven: Wij geven je feedback op de dingen je doet en geven je ook handvaten zodat je zelf veel bijleert.
  • Jij bepaalt de doelen. Samen werken we naar het resultaat.
  • Tips & blogs: We delen wekelijks leuke tips & blogs op onze social media kanalen! Volg ons op Instagram, Facebook en/of Twitter om de hoogte te blijven.
  • Sparringspartner: Heb je een writersblock? Of juist een geweldig idee? Je kunt alles tegen ons aan houden. We sparren graag met je mee!

Wil je precies weten welke diensten we aanbieden? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina.

 

BENIEUWD NAAR ONS PERSOONLIJK?

We lichten al een klein tipje van de sluier, maar een ontmoeting vertelt natuurlijk alles ;).
Voor nu een kleine omschrijving van onszelf:

Meet Carola Knubben. Carola is onze word wizard! Met vele jaren ervaring in content management en daarna als marketeer, project manager & blogger is zij zowel content wizard als regelneef, een super awesome combi die leidt tot mooie communicatie binnen een afgekaderde tijdslijn.

 

 

 

 

 


Meet Yvonne van Wanrooij. Wushy Limbo in het hart, maar keiharde knokker in het zakenleven. Yvonne heeft een achtergrond in economie, design en Front-End development. Dus ook een creatief vat om uit te tappen!

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem gerust contact op!
Altijd makkelijk via mail of het contactformulier.