YVONNE'S VISIE OP IDENTITEIT - TRAKTATIEWORKSHOP


 

Vandaag hebben we alweer ons 3de interview over identiteit voor je! Een tijdje geleden hebben we onze visie en Karim's visie met betrekking tot identiteit gedeeld en het is nu tijd om de visie van een andere ondernemer te delen! :) Deze keer hebben wij een interview met Yvonne van TraktatieWorkshop.

 

TraktatieWorkshop staat voor betaalbare traktaties op maat, speelse kinderfeestjes, gezellige workshops voor alle leeftijden, en inspirerende vaardigheidslessen. Zij vinden weinig te gek en maken van iedere opdracht een feestje!

Laten we van start gaan met ons interview met Yvonne!

 

 

1. WAT BETEKENT IDENTITEIT VOOR JOU PERSOONLIJK?

Identiteit zegt iets over mij, mijn leven en de manier waarop ik mijzelf aan anderen laat zien.

 

2. IS ER EEN VERSCHIL TUSSEN JOUW OFFLINE EN ONLINE IDENTITEIT?

Nee, dat denk ik niet. Of nu niet meer.

 

3. WAT BETEKENT IDENTITEIT VOOR JOUW BEDRIJF?

Alles, omdat ik veel van mijn persoonlijkheid in mijn dagelijkse werk laat zien. Zowel in losse opdrachten als in wekelijks terugkerende programma's. Vaak zijn contacten heel direct met de klant of deelnemers.

 

4. HOE HEB JE DE IDENTITEIT VAN JE BEDRIJF BEPAALD?

De identiteit van mijn bedrijf is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Vanuit persoonlijke ervaring steeds verder ontwikkeld op de wensen van mijn doelgroep. Deze ligt in het verlengde van mijn eigen (gezins)wensen. En is daardoor heel herkenbaar en maakbaar.

 

5. HEB JIJ SPECIFIEKE BEDRIJVEN DIE JOU AANTREKKEN VANWEGE HUN IDENTITEIT?

Een aantal bedrijven uit de kledingbranche zoals H&M, Esprit, Bandolera. En bijvoorbeeld McDonalds & Diergaarde Blijdorp waar ik mij als gezin mee identificeer (even zo uit de losse pols).

 

6. LAAT JE VEEL VAN JEZELF ZIEN BIJ JOUW BEDRIJF? HEB JE DIE KEUZE BEWUST GEMAAKT?

Ik laat veel zien van mij persoonlijk, maar scherm mijn gezin voor een deel af. Omdat ik veel creatieve workshops & lessen geef, kinderfeestjes begeleid en op feestlocaties kom, moet ik echt mijn persoonlijkheid eruit laten springen. Dus ja, het is een bewuste keuze!

 

7. IN WELKE MATE BEN JIJ BEWUST BEZIG MET JOUW IDENTITEIT / DE IDENTITEIT VAN JE BEDRIJF?

Ik schrijf een blog, laat vaak zien waar we mee bezig zijn in de workshops. Maak foto's & video's. Dit deel ik via mijn websites en sociale media kanalen.

 

8. HOE ZORG JE ERVOOR DAT JOUW IDENTITEIT DUIDELIJK OVERKOMT OP JOUW KLANTEN?

Dit staat gelijk aan mijn vorige antwoord. Ik ben iedere dag bezig om de aandacht van mijn doelgroep vast te houden. Dat kan ook zijn met het schrijven van een praktisch E-Book of direct in een Creatieve les.

 

Bedankt Yvonne voor dit leuke interview!

Wil jij nu meer weten over identiteit? Bekijk onze whitepaper!

Vond je het interview interessant en wil je meer weten over TraktatieWorkshop? Check de website en Yvonne's Instagram account.