Website advies

Hoeveel resultaat behaal jij met jouw website? Vraag jij je ook af of je meer zou kunnen bereiken met je huidige website? Waarschijnlijk wel, er is altijd ruimte voor verbetering :).
En wij kunnen je hierbij helpen met ons website advies!

Met behulp van ons website advies kun je de nodige stappen zetten met jouw website om jouw doelgroep en doelen nog beter te bereiken!
Ons website advies start namelijk bij jou en je doelen.
Zou je willen dat meer klanten je weten te vinden? Of vraag je je af waarom er veel mensen van je website verdwijnen voordat ze iets kopen?
Via ons formulier laat jij ons weten wat jij graag wilt bereiken met jouw website. Op basis hiervan en een grondig onderzoek van jouw website maken wij een website advies op maat!

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Er zijn een aantal elementen die volgens ons belangrijk zijn binnen een website:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Content
  • Vindbaarheid (SEO, vindbaarheid in Google)
  • Conversie

Hier zullen wij ook kritisch naar kijken. De resultaten van ons onderzoek delen wij met jou, met hierin ook duidelijk actiepunten die tot verbetering leiden.

Ons website advies bestaat dus uit dit onderzoek, en het aandragen van advies met duidelijke actiepunten.
Normaal kost dit website advies €750. Maar nu kost dit website advies tijdelijk slechts €400.

MAAR WAT HOUDT DIT PRECIES IN?

Je vraagt je vast af wat je dan van ons krijgt en wat er gebeurt. Het scenario zal zich ongeveer als volgt voltrekken.
Jij vult het formulier in, wij zien jouw aanvraag binnen komen. Wij bekijken dan jouw doel en website en nemen contact met je op. We sturen je de offerte voor het website advies en geven aan op welke punten wij zullen focussen in het advies. Waar nodig, stellen we je nog een paar vragen.
Als je akkoord gaat met de voorgestelde focuspunten en de offerte, gaan wij beginnen aan jouw website advies! We kijken uitgebreid naar jouw website. Van ons krijg je een duidelijke powerpoint met adviezen. Voor de focuspunten beschrijven we uitgebreid waar jij meer winst kunt behalen. Je krijgt echt concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt. Buiten de focuspunten zullen we je nog een paar extra adviezen geven, zodat je ook al een idee krijgt voor je langere termijn planning.
Na dit advies kun je aan de slag met de verbeterpunten!

Wil dat wij je verder helpen? Uiteraard kan dat ook. Als je via onderstaand formulier het website advies aanvraagt, kost het niet alleen slechts €400, ook krijg je bij afname van 10 consultancy uren (naar aanleiding van het website advies) de eerste 2 uur gratis!
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Door dit formulier in te vullen en op verzenden te klikken geef je goedkeuring aan ons om jouw gegevens te gebruiken en te delen met derden. Lees meer hierover in onze privacy policy (www.morse-digital.nl/privacy-policy/).