Workshop e-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds een van de meest rendabele manieren om online (potentiële)  klanten te bereiken. Het is niet alleen effectief, maar ook relatief goedkoop. Een goeie strategie dus om in te zetten. Of je nou beginnende ondernemer bent of al een paar jaar op het toneel meedraait: Je E-mail marketing strategie is belangrijk!

Wil jij ook graag jouw klanten bereiken met een e-mail marketing campagne? Of ben je benieuwd wat we kunnen doen om jouw resultaten te verbeteren?

Vraag onze e-mail marketing workshop aan en wij zetten samen met jou een campagne op! Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal resultaat behaalt uit jouw e-mail communicatie met je klanten.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Als jij contact met ons opneemt ontvang je van ons een intake document. Dit document zorgt ervoor dat wij ons kunnen voorbereiden op onze workshop met jou. Wij zorgen er dan voor we tijdens de workshop behandelen wat voor jou van belang is.

De workshop zelf duurt 3 tot 4 uur. Wij doen dat via skype of op locatie. Welke van de twee, wordt in overleg besloten!
Tijdens de workshop geven we je inzichten in hoe e-mail marketing voor jou kan werken en starten we samen met jou een strategie en campagne op.
Hierbij gebruiken we 5 modules:

  • Doelgroep
  • Content
  • E-maillijsten
  • Analyseren
  • De eerste campagne opzetten

De workshop bieden we momenteel voor een actieprijs aan! Voor €450 haal je onze expertise in huis. De workshop is voor maximaal 5 personen, en we behandelen 1 campagne per groep.

Interesse of op zoek naar nog wat meer informatie?
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

 

Door dit formulier in te vullen en op verzenden te klikken geef je goedkeuring aan ons om jouw gegevens te gebruiken en te delen met derden. Lees meer hierover in onze privacy policy (www.morse-digital.nl/privacy-policy/).