Instagram

Instagram · 01. februari 2020
Gebruik jij al hashtags op Instagram? Hashtags werken goed om je bereik te vergroten. Als je hashtags gebruik, kijk dan eens in je statistieken per foto: Hoeveel bereik heb jij aan je hashtags te danken? Gebruik je ze nog niet of wil je je het bereik met jouw hashtags vergroten? Lees dan verder! WAAROM ZIJN HASHTAGS BELANGRIJK? Laten we beginnen met waarom hashtags eigenlijk belangrijk zijn. Op Instagram zorgen hashtags ervoor dat jouw foto vindbaar wordt. Mensen kunnen op Instagram zoeken op...

Instagram · 14. juni 2019
Instagram gaat hard! Steeds meer mensen gebruiken Instagram. Het is een van de populairste platformen van dit moment. Wereldwijd maken er al meer dan een miljard mensen gebruik van Instagram. Meer dan 500 miljoen mensen gebruiken Instagram zelfs dagelijks! Daarnaast is er op Instagram veel meer engagement dan op andere social media kanalen. Hoog tijd dus om Instagram optimaal in te zetten voor jouw bedrijf!

Instagram · 06. januari 2019
Heb jij al een Instagram account voor je bedrijf of wil je er een account voor gaan opzetten? Zorg er dan voor dat je je strategie helder hebt. Instagram is veel meer dan alleen een foto wall. Als je succes wilt behalen met Instagram heb je meer nodig dan een account en wat foto's om te posten. je vraagt je nu misschien af, waarom zou ik mijn tijd steken in het uitschrijven van een strategie voor Instagram? Ik heb het al zo druk! Ik plaats gewoon interessante foto's en dan volgt de rest vanzelf.

Instagram · 13. juli 2017
Make up, gezichtsbehandelingen en ideeën voor leuke kapsels, het internet staat er vol mee. Een boel influencers zagen hun kans schoon op social media en startten met het schrijven, filmen en posten van leuke content. Van product reviews tot tutorials, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor een sector die voorheen vooral offline plaatsvond, je wilt producten immers in de winkel testen, is er nu gigantisch veel aandacht online.