Happy - Pexels

Klaar voor 2020

Ben jij al klaar voor 2020? Het einde van het jaar nadert weer! Dit het moment om even terug te blikken en vooruit te kijken! Hoe was jouw 2019? Heb jij al je sales en marketing doeleinden gehaald? Vandaag kijken we vooruit én een klein beetje terug. Want door naar het afgelopen jaar te kijken en ervan te leren, wordt 2020 nog succesvoller! Zo zorgen dat we samen startklaar zijn voor 2020. Want een goede start, is het halve werk!  Lees verder

Instagram groeien

Groeien op Instagram (Hoe dan?)

Instagram gaat hard! Steeds meer mensen gebruiken Instagram. Het is een van de populairste platformen van dit moment. Wereldwijd maken er al meer dan een miljard mensen gebruik van Instagram. Meer dan 500 miljoen mensen gebruiken Instagram zelfs dagelijks! Daarnaast is er op Instagram veel meer engagement dan op andere social media kanalen. Hoog tijd dus om Instagram optimaal in te zetten voor jouw bedrijf!

Een tijdje terug, hielpen we je al weg met een aantal tips om je Instagram strategie op te zetten. Dat is al een goeie start van je instagram account. Maar dan begin je. Of je bent al een tijdje bezig. En je wilt natuurlijk resultaat zien. Volgers, likes, engagement, sales! Alles! Wil je harder groeien? Wij helpen je! Vandaag delen we 5 factoren met je die invloed hebben op jouw Instagram groei.
Lees verder

Marketing campagne

5 Redenen waarom je campagne niet aanslaat

Ken je dat gevoel? Je hebt een nieuw product of een aanbieding en je werkt hard en lang aan een campagne. Je wilt je product natuurlijk promoten en zorgen dat iedereen dit wil kopen. Na veel moeite zet je alles live! Maar als je dan uiteindelijk naar de resultaten van je campagne kijkt, had je er toch wat meer van verwacht. Het valt een beetje tegen. Hoe komt het dat de ene campagne uitstekend loopt, terwijl bij de andere resultaten achter blijven? Vandaag bespreken we met jou 5 dingen die ervoor kunnen zorgen dat je campagne niet aanslaat zoals jij dat had gehoopt.
Lees verder

Instagram strategie

Geen Instagram zonder strategie!

Heb jij al een Instagram account voor je bedrijf of wil je er een account voor gaan opzetten? Zorg er dan voor dat je je strategie helder hebt. Instagram is veel meer dan alleen een foto wall. Als je succes wilt behalen met Instagram heb je meer nodig dan een account en wat foto’s om te posten. je vraagt je nu misschien af, waarom zou ik mijn tijd steken in het uitschrijven van een strategie voor Instagram? Ik heb het al zo druk! Ik plaats gewoon interessante foto’s en dan volgt de rest vanzelf. Zo werkt het niet helemaal. Vandaag vertellen we je het belang van een Instagram strategie.

Lees verder

Influencer marketing

Influencer marketing: Past het bij jouw bedrijf?

Influencer marketing. Ben je er al mee bekend? Wellicht heb je er al ervaring mee, of denk je erover na. Bij het woord influencer denk je al snel aan mooie Instagram accounts met heel veel volgers. Maar influencer marketing is veel meer dan dat.
Omdat ik zelf bekend ben met beide kanten van influencer marketing (influencer zijn en influencers vinden) help ik je vandaag op weg! Past influencer marketing ook bij jouw bedrijf?

Lees verder

E-mailmarketing

Waarom e-mailmarketing jou nieuwe klanten zal opleveren

Nieuwe klanten vinden, of gevonden worden door nieuwe klanten kan best wel lastig zijn. Er zijn heel veel methodes die je kunt inzetten om je sales te verhogen. Vandaag focussen we op de waarde van e-mailmarketing voor jouw bedrijf. Heb je veel leads, maar vind je het lastig om te zorgen dat zij ook daadwerkelijk klant worden? Of heb je een e-maillijst, maar behaal je nog geen optimaal resultaat met jouw mailings? In welke fase je ook bent: E-mailmarketing is een krachtig instrument. Als je het goed leert te gebruiken, helpt het jou zeker op weg naar nieuwe klanten! Ben je benieuwd hoe? Blijf dan lezen!

Lees verder

Website avies

Morse Digital Website Advies

Tegenwoordig ben je als bedrijf bijna verplicht om een website te hebben. Het internet is namelijk de grootste bron van informatie voor iedereen geworden. Heb je dus geen website, dan is er een grote mogelijkheid dat mensen je niet vinden. Óf je wel kennen van naam, maar na onderzoek op het internet meer weten van jouw concurrent dan van jou, en daardoor voor hen kiezen.
Het belang van een website is voor de meeste mensen overduidelijk, maar hoe maak je een goede website?
Lees verder

Netwerken

Netwerken: Help!

Toen wij Morse Digital begonnen wisten we dat we in ieder geval 1 grote uitdaging zouden krijgen: Netwerken! We kletsen graag, maar zijn niet gewend aan netwerken op sales niveau voor je eigen bedrijf. Als ik dacht aan netwerken, zag ik vooral netwerkbijeenkomsten voor me. En mensen die op feestjes vol enthousiasme vertellen over wat ze voor je kunnen betekenen? Herkenbaar? Lees verder

project management tool

Tips voor het selecteren van een project management tool!

Vandaag wil ik met jullie kijken naar project management tools die je binnen je organisatie goed kunt gebruiken. De bedoeling is natuurlijk dat je veel klanten en / of projecten gaat krijgen en dan is het wel zo mooi als je je administratie, taken en deadlines een beetje op orde hebt.

De tools die je nodig gaat hebben zijn uiteraard afhankelijk van het soort product / dienst dat je verkoopt of de manier waarop je je bedrijf organiseert. Maar ik denk dat een goed project management tool altijd handig is om te gebruiken.
Waar let ik op wanneer ik een project management tool selecteer? En wat vind ik belangrijk in mijn selectie? Ik neem je mee in mijn overweging, wellicht help dit jou ook al op weg!
Lees verder