· 

MORSE DIGITAL WEBSITE ADVIES

 

Tegenwoordig ben je als bedrijf bijna verplicht om een website te hebben. Het internet is namelijk de grootste bron van informatie voor iedereen geworden. Heb je dus geen website, dan is er een grote mogelijkheid dat mensen je niet vinden. Óf je wel kennen van naam, maar na onderzoek op het internet meer weten van jouw concurrent dan van jou, en daardoor voor hen kiezen.

Het belang van een website is voor de meeste mensen overduidelijk, maar hoe maak je een goede website?

 

 

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE

Hier worstelen mensen vaak mee. Het internet biedt tegenwoordig heel veel (gratis) tools aan om jou te ondersteunen in het maken van een website of digitale communicatie uitingen. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Pinterest - voor inspiratie
  • Canva.com - voor templates
  • Kant & klare website thema’s zoals bij wordpress en jimdo

 

Maar zelfs wanneer je deze hulpmiddelen gebruikt ben je niet automatisch verzekerd van succes. Succes is namelijk pas behaald wanneer je jouw doelen bereikt en je doel is over het algemeen niet alleen het hebben van een leuke website.

Wanneer je dus met je website aan de slag gaat moet je twee dingen goed in de gaten houden:

  • Je doel
  • Je doelgroep

 

Een website is goed wanneer je jouw doelgroep ermee aanspreekt, en daardoor helpt om je doelen te bereiken! Maar welke elementen spelen hierin een rol?

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw situatie en jouw website. Maar er zijn een paar dingen waar je altijd naar moet kijken zoals gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, conversie (wanneer van toepassing) en uiteraard je content! Als je hiermee begint en er kritisch naar kijkt met je doelgroep en doelen in het achterhoofd, dan kom je al ver :)

 

EN NU BEGINNEN

Dit klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en het begin is vaak het moeilijkst. Maar wij kunnen je helpen.

Vraag jij je ook af of je meer zou kunnen bereiken met je huidige website?

Wij helpen je graag door middel van een website advies. Samen met jou kijken we dan hoe je jouw doelen en doelgroep beter kunt bereiken en wat verbeterd zou kunnen worden aan jouw website.

 

Geïnteresseerd? Bekijk hoe wij jou kunnen helpen door middel van een website advies of neem vrijblijvend contact met ons op.