5 STAPPEN NAAR EEN GOEIE START OP SOCIAL MEDIA

 

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over de voordelen van het hebben van een zakelijk social media account. Wat mij betreft zijn er genoeg voordelen om er direct mee te starten! Als ondernemer wil je natuurlijk geen groei kansen laten liggen. Ben jij klaar voor een goeie start op social media?

 

 

IK WIL GROEIEN MET SOCIAL MEDIA!

Mooi dat je nu weet wat de voordelen zijn. Dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat je er bent. Je wilt die voordelen ook bereiken. Meer groei. Meer sales. En meer interactie met je klant. De wereld van social media is groot en overweldigend. Het is fijn dat er zo veel mogelijk is. Maar tegelijkertijd merken wij ook dat het verwarrend is voor ondernemers: Hoe begin je en wat zijn de juite keuzes? Ik kan me voorstellen dat jij ook nog met veel vragen zit en niet precies weet wat de beste route om alles uit social media te halen.

Geen nood! Wij begeleiden je in het opzetten van succesvolle social media accounts. In ons social media starters pakket zetten we met jou een social strategie op voor je bedrijf. Een strategie die bij jou past, aansluit op jouw stijl. Na deze opzet kun je zelf verder, of kijken we nog met je mee. Die keuze is altijd aan jou. Ik zal je uitleggen wat we gaan doen!

 

 

WELKE KANALEN?

De allereerste stap is de keuze voor een social media kanaal. In ons starters pakket adviseren we jou welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen. We kijken naar de doelen die je hebt en de identiteit van je bedrijf. Ook kijken we naar je doelgroep en waar zij actief zijn. Na onderzoek vertellen wij je welke kanalen we voor jou aanbevelen. Uiteraard helpen we je vervolgens ook met het opzetten van deze 2 kanalen!

 

 

JOUW EIGEN STIJL!

Wij kijken naar jouw bedrijf, website en data die je met ons deelt. Op basis van een vragenlijst die jij invult en de dingen die ons opvallen geven we je een advies voor de stijl van jouw social media kanalen. Dit zal betrekking hebben op het gebruik van afbeeldingen, kleuren, schrijfstijl, aanspreekvorm en meer.

 

 

WAT TE POSTEN?

In het begin kan het ook lastig zijn om te bepalen wat je moet posten. Wij geven je wat inspiratie voor posts. Je wilt niet steeds dezelfde dingen posten, dat wordt saai voor je publiek. Alles draait om de juiste mix! Als je wat dingen hebt geschreven of gemaakt, geven wij je nog feedback zodat je optimaal resultaat kunt behalen. Ook geven we advies in het opzetten van een planning voor een mooie mix aan social media posts.

 

 

WANNEER EN HOE VAAK?

Tot slot kijken we ook met je mee naar de beste tijdstippen om te posten en de frequentie. Beide hangen af van jouw doelgroep, het type posts en het social media kanaal waarop je post. Ook is het goed realistisch te zijn in wat haalbaar is voor jou. Ook is consistentie heel belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat je met regelmaat post en er geen gaten vallen.

 

 

GAAN WE BEGINNEN? EEN GOEIE START OP SOCIAL MEDIA

Ben je er klaar voor om met social media te beginnen? Dit pakket is geschikt voor alle ondernemers die nog geen social media kanalen hebben, of nog niet veel gebruik maken van hun social media kanalen. Wij begeleiden je voor een periode van 8 weken volgens bovenstaand stappen plan. We hebben nu zelfs een aanbieding voor je! In plaats van 600 euro, kun je nog voor 350 euro deelnemen aan dit starters plan!

 

Mail snel naar info@morse-digital.nl voor meer informatie over een start met social media.